søndag den 29. august 2010

Tillykke!!!

med fødselsdagen til min lillesøster Julie! Igår holdt vi fødselsdag (selvom det var i mandags) og det var super hyggeligt, med masser af slik, mad og lækre kager umm! ♥

Christiansborg rundt

Igår var jeg med til det Christiansborg rundt, som går ud på at svømme rundt i kanalerne omkring Christiansborg. Og der var fuckin langt! Okay måske kun 2 km. men i hamrende koldt vand, med våddragt og millioner af brandmænd føltes det altså som mindst 1000 km. Det var virkelig hårdt... men på den anden side er det ret sejt når man først er kommet op af vandet, og (kun) er blevet brandt to steder. Maven (ved ikke hvordan brandmænd kan brænde gennem en våddragt) og foden. Men vi overlevede og det var faktisk ret sjovt ;)

tirsdag den 24. august 2010

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain ♥

fredag den 20. august 2010

BANG BANG BANG

og så har man allerede gået i skole i to uger. Har bare haft HELT vildt travlt (!) og har ikke nået noget som helst ud over skole og svømning. Det har været mega hårdt at starte op på det nye hold, men det går bedre nu. Og i skolen... er der bare ALT (med meget stort udråbstegn) for mange lektier :) Nå men i aften skal jeg til fest og i weekenden skal jeg på kanotur med svømmeholdet så det skal nok blive hyggeligt, men nu burde jeg nok gå i gang med at pakke og lave lektier ;)



Her lidt billeder fra weekend pause i mormor og morfars sommerhus

mandag den 9. august 2010

...

Så er man hjemme igen fra første skoledag, med en bunke bøger, lektier og tonsvis af ting man skal huske at gøre til imorgen. Jeg er startet i 8 klasse for præcis 94 minutter siden og savner allerede ferien... men det var nu godt nok at se vennerne igen :)

søndag den 8. august 2010

Ummmm!!!

Grillede skumfiduser lagt ind i en chokoladekiks er bare mums!
Så er jeg hjemme fra en vildt hyggelig weekend i Ruds Vedby. Stævnet gik ikke (!!!!!) så godt, men det var okay. Vores telt, et rigtig fint et fra Skanderborg 2006, gik desværre i stykker. Men vi tapede det og det var først imorges det brød fuldstændig sammen ;) Tak for sjov og hyggelig weekend !!!

fredag den 6. august 2010

Ruds Vedby

Så er det idag jeg skal til Ruds Vedby, en meget lille by på sjælland, på opstartstur for konkurrence afdelingen i min svømmeklub. Det bliver super hyggeligt!! :) Nyd de sidste ferie dage!

Zulu Sommerbio!!!

Har haft en super hyggelig aften med mine 3 fantastiske veninder. Vi var nede på fortet til zulu sommerbio og det var MEGA sjovt :) indtil det begyndte at øsse ned og vi ikke nåede at se filmen færdig... ej det var faktisk oss meget sjovt, men det var ikk sjovt at min cykel punkterede på vejen hjem! Men alt i alt var aftenen super dejlig!

onsdag den 4. august 2010

Savn ♥

Jeg savner mine fantastiske, skøre (med stort S), søde, smukke og dejlige veninder! Det er ALT for lang tid siden sidst. Glæder mig til i aften!!! ♥

Halvandet...

Igår spiste jeg på Halvandet. Det er en lounge restaurant/bar som ligge med udsigt over københavs havn. Jeg elsker bare stemningen der ude!!! Det er sådan helt strandagtigt, selvom det ligger blandt kraftværker og gamle fabrikker :) Det er et sted man helt sikkert skal prøve mere end én gang :)


Raindrops ♥

Så er jeg hjemme fra et par dage hos farmoren og farfaren i Sverige. Det var rigtig dejligt deroppe, men der var (selfølgelig) oss lidt sommer regn ;)





En masse dejlige regndråber og to brumbasser ♥