tirsdag den 30. november 2010

Sne!


Jubiii det sner! Eller det har det gjort i et godt stykke tid, men har bare ikk haft overskud til at skrive før nu... :( Jeg elsker simpelthen sne. Det gør hele verden så smuk og dejlig, med sine sneboldts kampe, kælketure og kolde næser. Den ligger så fint ug over byen som en stor blød dyne og gør mig helt glad i låget. Fuld af glædelse, til jul og alt det der kommer. Hører julemusik på radio soft, spiser pebernødder og er bare glad :)

tirsdag den 23. november 2010

torsdag den 4. november 2010

Lektier...

Skal skrive "en lille fantastisk fortælling" til imorgen og kan bare ikke finde på noget at skrive om! Og min lærer der bare siger "det burde ikke tage mere end en halv times tid at skrive den, men husk at i får karekterer snart og den skal være totalt gennemført" What??? Hvordan har du tænkt dig at vi skulle kunne nå at skrive en totalt gennemført historie til imorgen??? Og så er der self er der de der nørde-typer der fik den skrevet på de ti minutters brain storm tid vi havde i skolen. Gid jeg også kunne det! Nå men må hellere til at komme igang...

tirsdag den 2. november 2010

Another rainy day...

Det er kun den 2. november, og jeg er allerede godt træt af regn, mørke, kulde og gråvejr. Nu er de sidste blade snart faldet af træerne og der er stadig 28 dage til december... Jeg savner solen og varmen, og ser frem til julen!