lørdag den 31. juli 2010

Blogleg

JUBIIII så er jeg blevet tagget i en blogleg af min komplet sindsyge og fantastisk søde veninde MariØ (eller Marie) fra bloggen lagkageninja:D Nå... her kommer så bloglegen:

Nævn 3 ting du især godt kan lide ved sommeren: 1. At vejret (for det meste) er dejligt så man kan være udenfor 2. At man ikke hele tiden skal tænke på at komme tidligt i seng og lave lektier 3. At være på stranden med familie og venner :D
Nævn 3 ting der kan være træls ved sommeren: 1. Vejret, det er bare mega surt hvis sommervejret bliver til november vejr 2. At ens venner hele tiden er ude og rejse på forskellige tidspunkter, så det er svært at mødes 3. At den går så skide hurtigt
Hvad kan du bedst lide at lave når det er godt vejr: Bade!!! og være udenfor med dem jeg elsker :)
Yndlingsblomst: Lige nu er det nok Høstanemone
Yndlingsfarve: Grøn... eller blå... eller måske pink... der er mange!
Yndlings sommerret: Grillmad med jordbær salat og grillede marshmellows... umm!
3 yndlingsis-smag: Jordbær, Hindbær, Chokolade og Lemon. Jeg ved godt der står tre men fire er meget bedre ;)
Hvor går drømmerejsen hen: Et skønt sted med strande, smuk natur og den danske sommer stemning :)
Bedste sommerferierejse: Alle min sommerferierejser har været den bedste! :)
Badetøj: Altså nu er jeg jo svømmer, så der er en del... Tre sorte badedragter med noget farvet på, en lang sort stævnegragt, en lang grå og grøn stævnedargt, en kort sort stævnedragt, en hvid Paul Frank bikini og en grøn/lilla mønstret bikini
Sommerferieplaner for 2010: Jeg har jo været i Grækenland og Kroatien, og den sidste uge skal jeg til Sverige hos min farmor og farfar, være hjemme og på opstartstur til Ruds Vedby :D

Det var så det :D Jeg tagger:
Christa - Dråber af Himlen
Sara Frank - Jeg er gul
Caroline - Carolines blog
Christina - Helt mig selv

Så er jeg hjemme!

Jeg har haft den dejligste tur til Kroatien. Vi har badet, spist is, sejlet, set er Amfiteater, holdt fødselsdag spillet kort,taget billeder, hygget og meget mere :) Vejret har været skønt, men de sidste par dage var der ret meget torden, men det er jo oss hyggeligt hvis man altså ikke er bange for det ;) Her er nogle billeder:

Tak for en super ferie! :)

søndag den 18. juli 2010

Huuhej og vilde dyr

Afsted det går på ferie. Imorgen kl LORT:00 skal jeg med mor, søstre, moster, onkel, fætter og kusine til Kroatien. Glæder mig vildt meget!!!! :) Vi har været der før, for et par år siden, men et andet sted. Der er super dejligt og smukt dernede så det skal nok blive skønno. Jeg fik desværre ikke blogget så meget i denne omgang, men jeg lover bloggomaskinen er klar når jeg kommer hjem ;) Ha' det super dejligt!
ps. Tak til alle de nye faste læsere (og self oss de gamle :)

Cykeltur & ParadIS

Idag cyklede jeg en tur med familien til ParadIS, og bagefter på stranden. Jeg fik hindbærsorbet og skovbærsorbet, ummmm!!! det er bare det bedste! ParadIs er min ultimative yndlings is, og alle der ikke har smagt det (hvis der altså findes såddan nogle) skal virkelig skynde sig at smage! ;)

lørdag den 17. juli 2010

Endelig hjemme!

Så er jeg hjemme efter en super skøn (!) ferie i Grækenland. Jeg har virkelig nydt bare at bade og slappe af :) Der hvor vi boede på Paros, i byen Naoussa var der bare så dejligt. Her er et par billeder:

Og er der noget dejligere end at komme hjem til skønne Danmark? Varmt, smukt og sommerligt. Jeg elsker (!) bare den danske sommer, der er bare noget særligt over den.

søndag den 4. juli 2010

Ferie pause!

Nu er kufferten pakket, og imorgen går turen til Kastrup og så videre med fly til Athen og båd til Paros. Jeg glæder mig helt vildt! og jeg skal bare ikke lave andet end ingenting ;)
Så de næste 12 dage bliver her nok lidt (eller meget) stille, men jeg vender frygteligt tilbage :) Ha' det godt ♥

Hyldeblomst

Nu er hyldeblomstsaften færdig, og uhm hvor den smager skønt! ;)

Sommer ♥

Det vigtigste ved sommer er for mig: Sol, Strand, Is og Jordbær. Det er jo ikke rigtig sommer uden de fem fantastiske ting ;)

lørdag den 3. juli 2010

Tivoli ♥

Torsdag var jeg i tivoli, denne gang med min familie. Vejret var helt perfekt, hverken for varmt eller for koldt. Vi prøvede næsten alle ting og det var en vildt hyggelig tur!♥ Der er altså noget helt specielt ved Tivoli. Det er altid det samme selvom der kommer nye ting, og stemningen er selvfølgelig fantastisk!

De tre musketerer

Onsdag var jeg på stranden med Sara, Marie og Rebecca og de var rigtig hyggeligt. Vandet var lidt (!) koldt men skønt :) Efter vi havde badet tog vi en masse billeder rundt omkring på fortet. Senere tog vi hjem til Sara hvor vi lavede Toasts og Pandekager, uhm! Om aftenen skulle jeg i teateret med min mor, søstre og mormor og morfar. Det var Det kongelige teater i ulvedalene, udendørs, så det var jo ekstra sommerligt. Vi så de tre musketere og den var super sjov og flot! Efter stykket tog jeg hjem til Sara igen hvor de andre oss var, og sov der. Tak for en rigtig skøn dag ♥